.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Hys Avm Samsung Galaxy C7 Cep Telefonu

Hys Avm Samsung Galaxy C7 Cep Telefonu

Hys Avm Cep Telefonu Modellerinde fiyat performansı , sağlamlık ve kolay kullanımın yanı sıra telefon üreticilerinin en çok aranan ve tercih edilen modellerini müşterilerine sunmakta hâl böyle olunca Hys Avm Samsung Cep Telefonları diğer markalara göre biraz daha fazla çeşitlilik göstermekte olup aralarında yer alan Hys Avm Samsung Galaxy C7 Cep Telefonu en çok beğenilen model konumundadır.



Müşteri yanlısı bir site olarak Hys Avm Telefon Modelleri ve Fiyatlarında dikkat etmeniz gereken tek husus var oda satılan telefon ithalatçımı yoksa distribütör garantilimidir çünkü ithalatçı olanların ucuz olması gerekmektedir.

Hys Avm Samsung Galaxy C7 Cep Telefonu 5.7″ ekranı ile elinize yakışacak boyutta olup 8 çekirdekli 2.0 Ghz işlemcisi , 32 Gb dahili hafızası ve sınırsız arttırılabilir hafızası bulunan , 16 megapiksel kamerası ile hd resim ve videolar çekebileceğiniz , 4 Gb Ram sayesinde çok hızlı bir şekilde internete girip Android 6 ile oynanan bütün oyunları oynayabileceğiniz mükemmel performansta bir üründür.

Hys Avm Cep Telefonu Fiyatları biraz pahalı olmaktadır lakin paylaştığımız tarzda ithalatçı garantili ürünlerde çok uyguna gelmektedir.

Hys Avm Samsung C7 Fiyatı : 2240 lira

Eğer ki taksitli bir şekilde telefon alacak güvenilir bir alışveriş mağazası arıyorsanız size tavsiyemiz Hys Avm Cep Telefon Modellerini incelemenizdir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir