.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yiğit Avm Casper Via S10 Tablet

[envira-gallery id=”27″]

Yiğit Avm mağazalarında yer alan birbirinden farklı özelliklerde ve fiyatlardaki tablet modelleri arasında fiyat performans karşılaştırmasında en yüksek değere sahip Yiğit Avm Casper Via S10 Tablet ihtiyacı olup elden taksitle sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsattır.



Yiğit Avm tablet kampanyası kapsamında 30 nisana kadar geçerli olan Yiğit Avm Casper Via S10 Tablet çok uygun fiyatlara mağazalarda sizleri bekliyor. Performans olarak gayet tatmin edici bir formda olan Yiğit Avm tabletin başlıca özellikleri ise şöyledir.

  • 553 gr ağırlığında , dört çekirdekli işlemcisi olan , 32 gb ye kadar arttırılabilir hafıza , 2 gb ram , 1,3 ghz işlemci , 16 gb disk alanı , android 6.0 işletim sistemi.

Tablet ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat olan Yiğit Avm Casper Via S10 Tablet yüksek performansı , estetik tasarımı , uygun fiyatı ile tercih edebileceğiniz en iyi tablet modelleriden bir tanesidir.

Yiğit Alışveriş Avm Tablet Fiyatları ;

Peşin : 759,00₺

Senetle 10 Taksit : 839,00₺

Senetle 15 Taksit : 899,00₺

Not : Yiğit Avm mağazalarında kredi kartıylada taksitli alışveriş yapabiliyorsunuz bu şekilde olduğunda takaitlerdeki fiyatlar farklı olmaktadır.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir