.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Aksu Çarşı Avm Vestel 40″ Dahili Uydu Alıcılı Hd Televizyon

[envira-gallery id=”19″]

Televizyon ihtiyacınız için tercih edebileceğiniz kampanyalı firmalardan Aksu Çarşı mağazalarında yer alan televizyon modellerinin arasında yerli üretim olan Aksu Çarşı Avm Vestel 40″ Dahili Uydu Alıcılı Hd Televizyona çok uygun fiyatlara ve düşük taksitlerle sahip olabilirsiniz.



Aksu Çarşı Avm Vestel 40″ Dahili Uydu Alıcılı Hd Televizyon son sistem özelliklere sahip olmakla birlikte tek eksiği smart özelliğinin olmaması yani televizyonu internete direk bağlamanız mümkün değil onun dışında genel özellikleri dahili uydu alıcıları , hd özelliği olması , ince ekran olarak bilinen lcd led ekran olması ve 2 yıl üretici firma garantisinde olmasıdır. Aksu Çarşı Avm televizyonda ses ve görüntü özelliği gayet iyi durumda olan televizyonlarda 2 adet Usb , 1 adet scard ve 1 adet hdmi giriş yeri mevcuttur bu sayede bilgisayarınızı televizyona bağlayıp kullanabilir yada usb belleğinize film yada video atarak televizyonda izleyebilirsiniz.

Televizyonda internete bağlanmama gerek yok diyen bir yapıya sahipseniz ve son teknolojiyi uygun fiyatlara alayım aynı zamanda ülkemde kazansın diyorsanız yerli üretim olan Aksu Çarşı Avm Vestel 40″ Dahili Uydu Alıcılı Hd Televizyon size şiddetle tavsiyemizdir.

Aksu Çarşı Televizyon Fiyatları ;

40″ Vestel Televizyon : 1535₺

Not : Aksu Çarşı televizyon fiyatları günü birlik değiştiği için kesin bilgi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir