.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Hedef Avm Goldmaster Alaska Vantilatör

[envira-gallery id=”102″]

Hedef Avm mağazalarında satılan vantilatör modellerinden yaz aylarının gelmesi ile birlikte satış potansiyeli yakalayan ürünü Hedef Avm Goldmaster Alaska Vantilatör uygun fiyatları ve küçük taksitleri ile mağazalarda terlemek istemeyen müşterilerini bekliyor.



Hedef Avm Goldmaster Alaska Vantilatör hava nemlendirici ve fan özelliğini bir arada sunan son yılların çok tercih edilen bütün sistemlerini bünyesinde barındıran teknoloji harikası bir üründür. Hedef Avm vantilatör 3 farklı hız ayarı bulunan , 75W gücünde çalışma kapasitesi , 12 saate kadar kurabileceğiniz zamanlayıcı sayesinde kapalı unutma derdinden kurtulun , havayı nemlendirdiğiniz için çok daha rahat bir nefes alacaksınız , 16″ pervane sayesinde yüksek rüzgar gücü sunarken güvenlik olarak ta araya parmak girmesini engelleyici 150 tane tek koruma mevcuttur.

Hem evinizi nemlendirmek hemde serinlemek istiyorsanız ve bunun ikisini tek 1 vantilatör ile gerçekleştirmek istiyorsanız Hedef Avm Goldmaster Alaska Vantilatör cazip fiyat avantajları ile mağazalarda sizleri beklemektedir.

Hedef Avm Vantilatör Fiyatları ;

15 Taksit : 51,97 TL x 15 ay

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir