.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Fakir Ayaklı Vantilatör

[envira-gallery id=”199″]

Sizi sıcaktan korumak için ihtiyacınız olan esintiyi size sunacak olan vantilatör modellerinin Evkur mağazalarında olan çeşitlerinden hem kaliteli hem hesaplı olan modeli Yön Avm Fakir Ayaklı Vantilatör paranızın tam karşılığını hatta fazlasını sunan uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün.



Yön Avm Fakir Ayaklı Vantilatör metalik gri ve siyah renklerinin birbirine olan eşsiz uyumu ile sunulmuş olup modern görüntüsü ile evinizin her hangi bir yerinde durup kesinlikle kötü bir izlenim yaşatmayacaktır. Yön Avm vantilatörde 3 farklı hız ayarı ile birlikte birde gece lambası tarzında ışığı mevcuttur. Yön Avm vantilatörün 5 parça rüzgar gülü şeklinde pervanesi esintinin eşit şekilde dağılmasını sağlarken siyah renkte korumalıkları parmak girmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

Yaz aylarının gelmesi ile her evde ihtiyaç haline gelen rüzgarı size sunacak bir vantilatör arıyorsanız ve alacağınız üründe yüksek kalite , uygun fiyat ve zarif bir görünüm istiyorsanız Yön Avm Fakir Ayaklı Vantilatör tam size göre bir seçim olacaktır.

Yön Avm Vantilatör Fiyatları ;

Peşin : 261,00TL

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir