.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Voit Masajlı Koşu Bandı

[envira-gallery id=”388″]

Evinizde çok rahat bir şekilde formda kalmak yada form tutmak için kullanışlı bir koşu bandına ihtiyaç duyuyorsanız Yön Avm mağazalarında yer alan spor aletleri konusunda uzman olan Voit markası altında satılan Yön Avm Voit Masajlı Koşu Bandı piyasa fiyatının küçük taksitlere bölünerek satıldığı her eve lazım bir spor aletidir.



Yön Avm Voit Masajlı Koşu Bandı türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olma özelliğini taşıyan formda kalmak yada form tutmak için mükemmel bir spor aletidir. Yön Avm koşu bandı otomatik eğim sistemi olan , 16 km hıza kadar ulaşabilecek kapasiteye sahip , koşunuzu yaptıktan sonra sizi rahatlatmak için masaj yapan , tamamı dijital olmakla birlikte tam bir performans ürünüdür. Yön Avm koşu bandı 110 kg ağırlık taşıyabilen , nabız ölçebilen ve mp3 çalabilme özelliğindedir.

Spor aletlerine ilgisi olan biriyseniz yada koşu yapmayı seviyorsanız ve koşacak yeriniz yoksa kesinlikle bir ihtiyaç haline gelen bir koşu bandı almanızı ve eğer ki aklınızda bir çeşit yoksa kampanyalı fiyatı ile Yön Avm Voit Masajlı Koşu Bandı size tavsiyemizdir.

Yön Avm Koşu Bandı Fiyatları ;

Peşin : 2.235,00TL

15 Taksit : 2.735,00TL

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir