.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

EvShop Sony Playstation Ps4 Slim 1 Tb

[envira-gallery id=”456″]

Oyun konsolları ile gerçek dünyadan uzaklaşıp kendi oluşturdukları sanal ortamda vakit geçirmeyi sevenlerin en çok tercih ettiği ürün playstation modelleridir ve bu kapsamda EvShop mağazalarında yer alan en son çıkan playstation modeli olan EvShop Sony Playstation Ps4 Slim 1 Tb piyasadaki en uygun fiyatlara elden taksitle playstation 4 almak isteyenleri mağazalarda bekliyor.



EvShop Sony Playstation modellerinin en son çıkan ve en çok tercih edileni ps4 modelinin slim kasa olanını satmaktadır. Evshop playstation 4 yüksek donanımlı olup 1 Tb hafızaya , internete bağlanabilme , internetten oyun indirebilme ve kendini güncelleme özelliğine sahiptir. EvShop Playstation Ps4 aldığınızda yanında size titreşimli , hareketlerinize duyarlı joystick oyun konsolunu ve 2 adet ücretli yeni oyunu ücretsiz olarak alacaksınız.

En çok tercih edilen oyun konsolu olan platstationun son çılan modeli Playstation Ps4 almak istiyorsanız ve ödemeleri elden taksitle ufak ufak yapmak istiyorsanız size tavsiyemiz size en yakım EvShop mağazasına giderek EvShop Sony Playstation Ps4 Slim 1 Tb oyun konsolunuzu en ucuz fiyatlara alıp kampanyadan yararlanmanızdır.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir