.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Endy Kanepe

Yön Avm Kanepe

Yön Avm Kanepe Modelleri mağazalarda yer alan koltuk ve oturma grupları arasında en çok tercih edilen ürünlerden olup ister takım halinde ister tek olarak satın alabileceğiniz bu güzel modeller arasında bulunan Yön Avm Endy Kanepe hem kullanışlı , hem konforlu hem de çok ucuz Yön Avm Kanepe Fiyatları ile sahip olabileceğiniz tavsiye edilir bir üründür.



Yön Avm Mobilya Modellerinde her zaman uygun fiyatlı , kullanışlı ve göze hoş gelen tasarımlara yer verdiğinden Kanepe modellerinde de aynı hassisiyeti göstererek mobilyalar ile uyumlu Yön Avm Endy Kanepe tarzında ürünleri piyasaya sürmüştür. Tamamı krem renkte olup sadece bir kaç noktada kahve tonlarda dokunuşlar yapılmış olan Yön Avm Kanepe ahşap takoz ayak yapısına sahip , altında bir çok dağınıklığınızı ortadan kaldıracak depo şeklinde bazası olan , üzerine dikiş izleri ile desenler verilmiş , silinebilir kumaşı ve ortopedik süngeri ile fiyatının çok üstünde bir modeldir.

Yön Avm Oturma Grupları arasında yer alan , modern görünümü ile ister takım ister tek olarak kullanabileceğiniz , mobilya modelleri ile lüks bir uyum yakalayacak olan Yön Avm Endy Kanepe 50 lira taksitle çok uygun fiyatlara sizleri mağazalarda bekliyor.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir