.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Ariston Beyaz Eşya Düğün Paketi

[envira-gallery id=”14″]

Evlenenlere , düğün yapanlara , evini yenileyenlere , çeyiz dizenlere özel uygun fiyatlara kaçırılmayacak Yön Avm beyaz eşya kampanyası yapılmış eğerki ihtiyacınız varsa Yön Avm Ariston Beyaz Eşya Düğün Paketi sayesinde tek marka altında beyaz eşyaların tamamını almanız mümkün.



Yön Avm Beyaz Eşya Düğün Paketi son yılların çok tercih edilen markası olan Ariston ürünlerinden kurulmuştur. Yön Avm çeyiz paketinde no frost özelliği bulunan geniş depolama alanı sunan Ariston Buzdolabı , 6 programlı bulaşıklarınızı çizmeden pırıl pırıl yapabilen geniş iç hacmi bulunan Ariston bulaşık makinesi , 8 kg çamaşır yıkama kapasitesine sahip ön yıkama , bebek eşyası ve narin özelliği bulunan uzun yıllar kullanabileceğiniz Ariston çamaşır makinesi ve altı fırın üstü ocak olan tepsileri ve ızgaraları ile gelecek Ariston fırın bulunmaktadır.

Beyaz eşyalarınızı yenilemek için yada beyaz eşya almak için bir kampanya arıyorsanız eğer sizin için kaçırılmayacak fırsat Yön Avm Ariston Beyaz Eşya Düğün Paketini şiddetle tavsiye ediyoruz.

Yön Avm Beyaz Eşya Düğün Paketi Fiyatları ;

  • Taksitle : 12 x 450₺

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir