.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Asya Avm Remington Lazer Epilasyon Cihazı

[envira-gallery id=”77″]

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte büyük problemlerin başında kendini göstermeye başlayan tüy , kıl epilasyon sorunları için Asya Avm mağazalarında satılan Asya Avm Remington Lazer Epilasyon Cihazı fiyat olarak biraz uçuk bir ürün olsa da kesin çözüm olduğunu göz önüne alırsak parasını hak ediyor diyebiliriz.



Asya Avm Remington Lazer Epilasyon Cihazı en üst seviye teknolojiye sahip olmakla birlikte türünün en son örneğidir. Asya Avm epilasyon cihazının 5 sefer düzenli kullandığınızda vücudunuzun neresinde kullandıysanız bir daha çıkmamak üzere sorun sizi terk edip maziye karışıyor ayrıca Asya Avm lazer epilasyon cihazında FDA izinli ProPulse teknolojisi ile hem bayanlarda hemde erkeklerde kullanılabilmektedir. Asya Avm epilatörün 5 farklı güç ayarı bulunmakta ve ışık penceresi %50 daha büyüktür.

Vücudunuzdaki istemediğiniz kıllardan ve tüylerden sonsuza kadar kurtulmak istiyorsanız ve fiyat sizin için sorun teşkil etmeyecekse  eğer Asya Avm Remington Lazer Epilasyon Cihazı sizin için kaçırılmayacak bir fırsat diyebiliriz.

Asya Avm Lazer Epilasyon Cihazı Fiyatları ;

Peşin : 1.499,00TL ( Şuan indirimli fiyatıdır normal fiyatı 1,946,00 liradır. )

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir