.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Hotpoint Ariston Derin Dondurucu

[envira-gallery id=”153″]

Her zaman iyiyi ucuz fiyatlara sunmayı hedefleyen Yön Avm mağazalarında yer alan derin dondurucu modelleri arasında geniş iç hacmi , kullanışlı çekmeceleri ve kampanyalı fiyatı ile Yön Avm Hotpoint Ariston Derin Dondurucu ihtiyacı olan için kaçırılmayacak bir fırsat olarak mağazalarda değerli alıcılarını beklemekte.



Yön Avm Hotpoint Ariston Derin Dondurucu hiç eskimeyen modası olan beyaz renkte üretilmiş olup modern bir görünüme sahiptir. Yön Avm derin dondurucu son yıllarda hızla büyüyen bir müşteri ağı olan Hotpoint Ariston markasında , 6 adet geniş hacmi olan çekmecesi bulunan , farklı soğukluk ayarları bulunan , gayet kolay bir kuruluma sahip , fazla elektrik tüketmeyip , çok ses çıkarmayan ve son olarak ta içerisinde bulunan led ışıklı aydınlatmalar sayesinde aradığınızı rahatlıkla bulabilme imkanı sunan tam bir performans ürünüdür.

Daha önce Hotpoint Ariston markasını deneyenlerin kaçırmayacağı bir derin dondurucu olan ürünü daha önce bu markayı denememiş olanlara şiddetle tavsiye etmek isteriz. Eğer ki Yön Avm mağazalarından bir derin dondurucu olacaksanız bu kesinlikle fiyatı ve performansı ile sizi kendine aşık bırakacak olan Yön Avm Hotpoint Ariston Derin Dondurucu olmalıdır.

Yön Avm Derin Dondurucu Fiyatları ;

15 Taksit : 105 TL x 15 Ay

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir