.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Braun Lazer Epilasyon Cihazı

[envira-gallery id=”159″]

Kişisel bakımına her zaman önem verenlerin ve mahremine kimseyi sokmak istemeyenler için Yön Avm mağazalarında yer alan epilatör ve lazer epilasyon cihazları arasında uzun süreli kullanım ve yüksek performans sunan Yön Avm Braun Lazer Epilasyon Cihazı bilindik markalara kıyasla diğerlerine göre çok daha uygun fiyatlara mağazalarda yer alıyor.



Yön Avm Braun Lazer Epilasyon Cihazı 3 farklı hız ayarı ile çok acı çekmeden sizin ten renginize göre kullanım avantajı sağlıyor. Yön Avm lazer epilasyon cihazını şarjlı olarak kullanabiliyorsunuz üzerinde şarjı ve gücü gösteren ışıklar mevcuttur. Yön Avm epilasyon cihazında 300,000 atımlık olarak tasarlandığından kullanmaya başladığınız günden itibaren uzun yıllar boyunda sizi kız ve tüy derdinden tamamıyla kurtaracaktır. Yön Avm epilasyon cihazındaki 300,000 atım size yaklaşık olarak 15 yıl boyunda bacaklarınızı , kollarınızı , koltuk altınızı ve üst dudağınızı almaya yetecek kadar tasarlanmıştır.

Uzun yıllar boyunca kıl ve tüy problemi yaşamak istemiyorsanız ve bunu kendi başınıza acı çekmeden başarmak düşüncesindeyseniz eğer sizin için tavsiye edebileceğimiz en iyi ürün Yön Avm Braun Lazer Epilasyon Cihazı olacaktır.

Not : Yön Avm Lazer Epilasyon cihazı kampanyası kapsamında Braun epilasyon cihazını alanlara yine Braun yüz epilatör hediye olarak verilecektir.

Yön Avm Lazer Epilasyon Cihazı Fiyatları ;

15 Taksit : 113,00 Tl x 15 Ay

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir