.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Sony Playstation Ps4

[envira-gallery id=”216″]

Sosyal hayatının yanında oyun konsollarına da hayatında yer verenlerin 1 numaralı tercihi olan playstation modellerinin Yön Avm mağazalarında bulunan en çok çıkan versiyonu Yön Avm Sony Playstation Ps4 uygun fiyatının 24 aya kadar taksitle bölünerek müşterilerinin kolay ödemeler yapmasını sağlamaktadır.



Yön Avm Sony Playstation Ps4 siyah renkte slim kasa olarak tasarlanmıştır ayrıca yanında çok beğenilen oyun CD leride kampanyaya dahil edilmiştir. Yön Avm Playstation 4 Türkçe menü işletim sisteminin olduğu sony garantisinde olup online mağaza özelliği ile sunulmuş olmasının yanında playstation 4 market dışında oyun oynamak istediğiniz her oyunun CD’leri olmak zorunda yoksa oynayamıyorsunuz ayrıca ps4 500 gb hafızası ile marketten indirilen oyunları oynamayada olanak tanımaktadır. Yön Avm playstation 4 aldığınızda kutu içeriğinde 1 adet dualshock özelliği olan orjinal joystick , kampanyaya dahil olan 3 adet oyun ve üretici firmanın sunduğu 2 yıl garanti bulunmaktadır.

Evinize bir oyun konsolu alacaksanız ve hangisinin daha iyi olduğuna karar veremiyorsanız veya çok tercih edilen bir oyun konsoluna küçük taksitlerle uygun fiyata sahip olmak istiyorsanız eğer Yön Avm Sony Playstation Ps4 görüp görebileceğiniz en mükemmel oyun konsolu olma özelliğini taşıyor.

Yön Avm Sony Playstation Ps4 Fiyatları ;

Peşin : 1.649,00TL

15 Taksit : 1.999,00TL

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir