.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Samsung Gear S3 Akıllı Saat

[envira-gallery id=”261″]

Android ve iOS uyumlu akıllı bir saate elden taksitle sahip olmak istiyorsanız Yön Avm mağazalarında en çok satılan akıllı saatlerin başında gelen Yön Avm Samsung Gear S3 Akıllı Saat kaliteyi yaşamak isteyenler için piyasadaki fiyatının küçük taksitlere bölünmesiyle sizlere sunuluyor.



Yön Avm Samsung Gear S3 Akıllı Saat siyah renkte kasaya ve plastik kordona sahip olmakla birlikte sağlam kasası sayesinde toza , suya dayanıklı ekranıda çizilmez ekrandır. Yön Avm akıllı saat 4 gün şarj ömrü ile sizi prize bağlamayacaktır , tek tuşla sizin belirlediğiniz herhangi bir numaraya anında konumunuzu gönderebilmektedir , bluetooth kulaklığınızda eşleşme yaptığınızda keyifli bir şekilde müzik dinleme imkanı , gelen aramaları açma kapatma veya arama yapma özelliği , alarmlarınızı kapatabilme özelliği , çok sayıda uygulamaya bakma ve epostalarınızı kontrol edebilme özelliği vardır. yön Avm akıllı saatte 0,75 GB Bellek (Ram) , 4 GB dahili hafıza bulunmakta ve hem Android hem de İos iPhone uyumludur.

Son teknoloji ürünü , yeni nesil akıllı telefonlarla uyumlu , size bir saatten çok daha fazlasını verecek tam bir performans ürünü bir akıllı saat tavsiyesi istiyorsanız eğer Türkiye de en çok tercih edilen model Yön Avm Samsung Gear S3 Akıllı Saat size tavsiyemizdir.

Yön Avm Samsung Gear S3 Akıllı Saat Fiyatı ;

Peşin : 1.599,00TL

15 Taksit : 1.899,00TL

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir