.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Philips Şarjlı Traş Makinesi

[envira-gallery id=”267″]

Sakal traşımı evimde olurum berbere para vermem gibi bir düşünceniz varsa Yön Avm mağazalarında yer alan traş makineleri arasında Türkiye’nin en çok satan şarjlı sakal traş makinelerinden olan Yön Avm Philips Şarjlı Traş Makinesi çok uzun yıllar kullanabileceğiz fiyatının çok çok üstünde bir kaliteye sahip tam bir performans ürünüdür.



Yön Avm Philips Şarjlı Traş Makinesi yüzünüzün her bölgesine eahatça erişebilmesi için 3 farklı bıçak yapısına sahip olmakla birlikte oynar başlıklı olarakta tasarlanmıştır. Yön Avm traş makinesinin bıçakları elmas özelliği taşımakla birlikte isterseniz kuru , isterseniz ıslak olarak kullanabildiğiniz için yüzünüzü hiç tahriş etmeyecek olup sizi berberde traşolma yükünden kurtaracaktır. Yön Avm traş makinesi 2 yıl garantili olup uzun yıllar size eşlik edebilecek kapasitede kaliteye ve teknolojiye sahiptir.

Sakal traşı olurken acı çekmek yerine keyif almak istiyorsanız ayrıca ben ister kuru ister ıslak traş olurum diyenlerdenseniz Yön Avm Philips Şarjlı Traş Makinesi tam size göre bir seçim olacaktır.

Yön Avm Şarjlı Traş Makinesi Fiyatları;

Peşin : 499,00TL

15 Taksit : 569,00TL

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir