.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Uzaktan Kumandalı Akülü Araba

[envira-gallery id=”346″]

Son yıllarda çocukların en çok beğendiği oyuncaklardan olan akülü arabaların Yön avm mağazalarındaki modellerinden en çok ilgi çekeni kesinlikle jeep tarzı enfes görünümü ve başka markalara kıyasla sunduğu uygun fiyat garantisi ile Yön Avm Uzaktan Kumandalı Akülü Araba kampanyalı fiyatları ile mağazalarda sizleri beklemekte.



Yön Avm Uzaktan Kumandalı Akülü Araba kırmızı renkte olup dış görünüş olarak arazi tipi bir aracı anımsatmaktadır. Yön Avm Akülü araba çocuğunuzun kendi kontrol ettiği lakin uzaktan kumanda fonksiyonunu devreye soktuğunuzda sizinde dahil olabildiğiniz , emniyet kemeri de bulunan gayet güvenli ve sürüşe uygun tavsiye edilir bir üründür. Yön Avm akülü arabanın ışıklı far sistemi , geri ileri gidebilme özelliği ve saatte 6 km gibi ciddiye alınacak bir hız kapasitesi ile gayet ideal bir arabadır.

Çocuğunuzun çok sevineceği , uzun yıllar kullanarak size olan sevgisini pekiştireceği güzel bir hediye arıyorsanız eğer şuan kampanyası olan Yön Avm Uzaktan Kumandalı Akülü Arabayı uygun fiyatların küçük taksitleri ile gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir