.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

EvShop Avm LG 123 Ekran Ultra Hd Smart Led Televizyon

[envira-gallery id=”358″]

Televizyon kampanyaları ile bir çok evi dünya ile buluşturan EvShop avm mağazalarında yer alan televizyon modelleri arasında çok özellikli yapısı ve ideal boyutlarda müşteriyi tatmin edecek çeşitleri ile EvShop Avm LG 123 Ekran Ultra Hd Smart Led Televizyon kampanyalı fiyatı ve elden taksitle satın alma imkanı ile mağazalarda sizleri beklemekte.



EvShop Avm LG 123 Ekran Ultra Hd Smart Led Televizyon siyah renk kasa olarak tasarlanmış ister sehpada ister duvara asarak odanıza katabileceğiniz çok kullanışlı bir modeldir. EvShop Avm televizyon 43″ boyunda yani 123 ekran olup full hd televizyonların bir üst versiyonu olan ultra hd özelliklidir ayrıca EvShop Avm televizyonda internete bağlanabilme için smart özelliğide mevcuttur. EvShop Avm televizyonda eksta olarak scard girişi , 2 adet hdmı girişi , 2 adet usb girişi , 1 adet anten girişi bulunmakta olup kısacası son teknoloji harikası mükemmel bir modeldir.

Evinize son teknoloji ürünü şahane bir televizyon almak istiyorsanız lakşn peşin yada kredi kartıyla ödeme durumunuz yoksa elden taksitle alabileceğiniz en uygun fiyatlı ürünlerden EvShop Avm LG 123 Ekran Ultra Hd Smart Led Televizyon size tavsiye edebileceğimiz en nadide modellerdendir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir