.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yiğit Avm Samsung J7 Pro Cep Telefonu

[envira-gallery id=”373″]

Kampanyalı fiyatı ile samsung markası adı altında Yiğit Avm mağazalarında satılan en çok tercih edilen cep telefonu markalarından olan Yiğit Avm Samsung J7 Pro Cep Telefonu uygun fiyata sağladığı yüksek performans ile siz değerli müşterilerini mağazalarda beklemektedir.



Yiğit Avm Samsung J7 Pro Cep Telefonu çok farklı renk seçeneklerinde satılmasına rağmen en çok tutulanı hem erkeklerin hem de bayanların tercih ettiği altın rengindeki mağazada kampanyaya dahildir lakin başka renk istiyorsanız her mağazada farklı renklerde alabilmeniz mümkün. Yiğit Avm cep telefonunda son teknoloji olarak android 7 işletim sistemi , 32 Gb dahili hafıza , flashlı ön ve arka kamera kısacası son teknoloji olarak aradığınız bütün özellikler bu cep telefonunda bulunmakta ayrıca kampanyalı fiyatı ile bu  paralara alabileceğiniz en mükemmel telefondur.

Samsung cep telefonu kullanmaktan hoşlanan yada kendine yeni bir arayış içindeyseniz size tavsiye edebileceğimiz , kalite , fiyat ve kullanım üçlüsünden en iyi performansı sunan Yiğit Avm Samsung J7 Pro Cep Telefonu sizin için en iyi seçenek olacaktır.

Yiğit Avm Samsung Cep Telefonu Fiyatları ;

15 Taksit : 3.159,00TL – 210,60x 15

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir