.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Fakir Elektrikli Şofben

[envira-gallery id=”418″]

Banyo yaparken kullandığınız su ısıtma yöntemi elektrikli şofbense ve artık banyo yaparken yaşadığınız şofben problemlerinden bıktıysanız Yön Avm mağazalarında satılan küçük boyuna rağmen büyük işler başararak size güzel bir banyo keyfi sunacak olan Yön Avm Fakir Elektrikli Şofben fiyatına göre çok mükemmel bir su ısıtma performansına sahip tam bir tavsiye ürünüdür.



Yön Avm Fakir Elektrikli Şofben beyaz renkte kasaya ve turkuaz renkte duş ahizesine sahip olmasının yanınsa boyut olarak küçük işlev olarak büyüktür. Yön Avm elektrikli şofben 220 V elektrikle çalışan , 3 kademeli su ısıtma sistemi olan , şofbenin yanmasını önlemek amacıyla suyla çalışır emniyet kilidi olan , otomatik kapanma özelliği olan güvenli bir üründür. Yön Avm şofbenin yanında size bağlantı ekipmanları , duş ahizesi ve nasıl kurulacağına dair klavuz gelecektir , şofben kurulumunda dikkat edeceğiniz önemli olan şey şofbene gelecek elektriğin 32 amper sigorta ile desteklenmesi gerektiğidir.

Su ısıtma sıkıntısı kesinlikle yaşamayacağınız , yüksek güvenlik önlemleri ve emniyet sistemi olan Yön Fakir Avm Elektrikli Şofben kampanyalı fiyatı ile sizlere tavsiyemizdir.

Yön Avm Şofben Fiyatları ;

Peşin : 232,00 ₺

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir