.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Arzum Tostçu Tost Makinesi

[envira-gallery id=”426″]

Evde yemek yapmaya vakit bulamadığınızda hızır gibi yetişen tost makinelerinin Yön Avm mağazalarında yer alan , pratikliği ve kalitesi ile yüksek satış potansiyeline sahip Yön Avm Arzum Tostçu Tost Makinesi kampanyalı fiyatı ve 15 aya kadar taksit imkanı ile siz değerli müşterilerini Yön Alışveriş mağazalarına beklemekte.



Yön Avm Arzum Tostçu Tost Makinesi sarı , mor , kırmızı , gri gibi çok farklı renk seçeneklerinde tasarlanmış olup performansı ile her zaman müşterilerini memnun etmeyi başarmış bir tasarım harikasıdır. Yön Avm tost makinesi çok hızlı bir şekilde ısınabilen , yüksek veya düşük ısı ayarlaması yapılabilen , üzerinde güç ışığı göstergesi olan ve içi tamamen yanmaz yapışmaz granit kaplı son teknoloji harikası ayrıca tost dışında ızgara tarzı yiyecekler yapmak için elektrikli ızgara özelliği olan şahane bir üründür.

Evde veya iş yerinde ağır yemekler yerine pratik ve aperatif yemeklerdeb yanaysanız eğer size tavsiyemiz ızgara özelliğide olan mükemmel tasarımı ile göz dolduran Yön Avm Arzum Tostçu Tost Makinesi olacaktır.

Yön Avm Tost Makinesi Fiyatları ;

15 Taksit : 399,00₺

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir