.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

İstanbul Avm Samsung Klima

[envira-gallery id=”488″]

Çok enerji tüketmeyen lakin olabildiğince güçlü bir klimaya çok fazla para vermeden uygun fiyatlara almak istiyorsanız İstanbul Avm mağazalarında yer alan akıllı çalışır , az yakar sistemi sayesinde yüksek elektrik faturalarından sizi koruyan İstanbul Avm Samsung 18000 BTU Klima çok sayıda ev ve iş yerinde kendine yer bulmuş olup yüksek müşteri memnuniyeti sayesinde çok hızlı bir satış potansiyeli yakalamıştır.



İstanbul Avm Samsung Klima beyaz renkte duvar tipi olarak tabir edilen duvara asılarak kullanılan modeldir. İstanbul Avm klima 18000 BTU gücünde olup klimalarda nadir görülen A+++ enerji tasarruf seviyesine sahip , ortamı çok hızlı soğutma özelliğinin yanı sıra içerideki havayı da temizleyerek size daha sağlıklı bir yaşam olanağı sağlar. İstanbul klimanın tasarım özelliklerinin en iyisi klimayı devamlı açıp kapatmanızı engellemek için odayı ayarladığınız sıcaklıkta devamlı tutar ve bu sayede klimadan rahatsız olmanız engellenmiş olmaktadır.

Ev ve iş yerlerinizde gönül rahatlığı ile elektrik faturasını düşünmeden serinleyebileceğiniz güçlü soğutma kapasitesine sahip olmasının yanında zarif bir görünümü olan İstanbul Avm Samsung Klima kampanyalı fiyatı ile mağazalarda sizleri bekliyor.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir