.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm King Katı Meyve Sıkacağı

[envira-gallery id=”493″]

Sağlıklı yaşamayı seven , organik sebze meyve tüketen her insanın ihtiyacı olan katı meyve sıkacaklarının Yön Avm mağazalarında yer alan meyve sıkacağı modellerinin arasında pratik kullanım ve kolay temizlik imkanı sunan Yön Avm King Katı Meyve Sıkacağı meyve suyu fiyatına taksitlerle mağazalarda sizleri bekliyor.



Yön Avm King Katı Meyve Sıkacağı siyah – gri ve siyah – kırmızı olmak üzere 2 farklı renk seçeneğinde sunulmuş olup profesyonel bir meyve sıkacağında aradığınız bütün özellikleri bünyesinde barındırıyor. Yön Avm elektrikli meyve sıkacağında meyve sularını ve posalarını biriktiren 2 farklı kap , meyve sularının temizce ayrılması için filtre ve büyük çaplı kanalları sayesinde meyveleri büyük büyük atmanızı da sağlamaktadır ayrıca yumuşak meyveler için aynı katı meyveler için ayrı hız ayarı olduğundan her türlü meyvenin rahatlıkla suyunu çıkarmanız mümkündür.

Güne taze sıkılmış meyve suları ile başlamayı sevenlerin en çok tercih ettiği katı meyve sıkacaklarından biri olan aynı zamanda fiyatı ile müşterilerinin cebine iyi gelen Yön Avm King Katı Meyve Sıkacağı kampanyalı fiyatı ile mağazalarda sizleri bekliyor.

Yön Avm Katı Meyve Sıkacağı Fiyatları ;

Peşin : 312,00 TL

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir