.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Evyapar Avm iPhone 6s Cep Telefonu

Evyapar Avm iPhone 6s Cep Telefonu

Evyapar Avm Telefon Modelleri ile piyasada senetle ve elden taksitle alışveriş yapabileceğiniz seçkin mağazalardan bir tanesi olduğu aşikar bu kapsamda elden taksitle iPhone telefon alabileceğiniz tek markadır çünkü başka markalar iPhone satmamaktadır hâl böyle olunca Evyapar Avm iPhone 6s Cep Telefonu arayanlar için kaçırılmayacak fırsat niteliğindedir.



Evyapar Avm Cep Telefonu Modeller arasında en çok tercih edilen rengi ile yer alan Evyapar Avm iPhone 6s Cep Telefonu Apple firmasının en çok tutulan modeli olma özelliğini taşıyor.

Evyapar Avm iPhone 6s Cep Telefonu 4.7″ ekran boyutu , 32 gb dahili hafızası , 12 mp arka kamerası , 5 mp ön kamerası , 2 çekirdekli 1.80 ghz işlemcisi ile çok üstün performans sergileyen oldukça kullanışlı bir modeldir.

Evyapar Avm Telefon Fiyatlarında piyasa fiyatlarının çok fazla üstüne koymadan 20 aya kadar taksitle satış yapmakta olup yaz sezonu Evyapar telefon kampanyaları kapsamında şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla şeklinde olmaktadır.

Eğer ki senetle , taksitle iPhone telefon alacaksanız ve uygun cep telefonu fiyatları ile satış yapan bir mağaza bulamıyorsanız Evyapar Avm iPhone 6s Cep Telefonu tam size göre çok doğru bir seçim olacaktır.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir