.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Esme Avm General Mobile GM8 Cep Telefonu

Esme Avm Cep Telefonu Modelleri Fiyatları

Esme Avm Telefon Modellerinde markaya yada fiyata göre bir satış çizgisi yapmayan tamamen kalite , fiyat ve performans üçlemesine göre cep telefonları bulunan seçkin elden taksit yapan markalardan olup Esme Avm General Mobile GM8 Cep Telefonu mağazada yer alan en iyi ve en kullanışlı telefondur.



Esme Avm Akıllı Telefonlar arasında yer alan , siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Esme Avm General Mobile GM8 Cep Telefonu en son teknoloji ile donatılmış olup mükemmeli ucuza almak isteyenler için tasarlanmıştır. Esme Avm Cep Telefonu 32 Gb hafızası , 4 Gb ram , 16 megapiksel kamerası , 4.5G özelliği olan android akıllı telefonlar arasında fiyatına göre en iyi performansı sergileyen modeldir.

Esme Avm Telefon Fiyatları peşin alımlarda gayet uygun olup eğer ki elden 15 ay taksitle almak istiyorsanız üstüne biraz vade farkı koyarak sizi mağdur etmeden satış gerçekleşmekte olup paylaştığımız Esme Avm Cep Telefonu Fiyatı 1703.00 liradır.

Esme Avm Telefon Kampanyası kapsamında gayet dikkat çekici indirimlerle sunulan Esme Avm General Mobile GM8 Cep Telefonu doların yükselişinden etkilenmemiş olup hala ilk vitrine çıktığı fiyattan müşterileriyle buluşuyor olup Esme Avm mağazalarından telefon alacaksanız eğer size tavsiye edeceğimiz ilk üründür.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir