.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Erzak Mutfak Dolabı

Yön Avm Erzak Mutfak Dolabı

Yön Avm Mutfak Dolabı olarak sattığı müşterilerin mutfaklarındaki fazla eşyaları kuru yiyecekleri koyarak erzak dolabı olarak kullandığı hem çok yer kaplamayan hem de bir çok bölmesi olduğundan bir çok ürünü içine stoklayabileceğiniz Yön Avm Erzak Dolabı eğer ki mutfağınızda herşey üst üste duruyorsa aradığınızı bulmakta zorlanıyorsanız kaçırılmayacak bir fırsattır.



Yön Avm çok amaçlı dolaplar arasında yer alan aslında banyoda balkondada kullanılabilir olan lakin müşterilerin özellikle mutfakta kullandığı tamamı beyaz renkte tasarlanmış olan Yön Avm Mutfak Dolapları herşeyin elinizin altında olmasını sağlayacak düzenleyici modüllerdir. Yüksekliği ayarlanabilir ayakları bulunan , sol alt kısmında biri camlı büyük diğer üçü küçük olmak üzere 3 çekmece , sağ alt kısımda uzun kapaklı bölme ve üstü cam kapaklı bölme olan , Yön Avm Dolap Modelleri arasında en çok satın alınan ürün olan Yön Avm Erzak Mutfak Dolabı olmazsa olmaz bir üründür.

Yön Avm Mutfak Dolabı Fiyatları çok fonksiyonel ve kaliteli olmalarına rağmen 300 liralık uygun fiyatlara satılmakta olduğundan mutfağınızda herşey üst üste olmasın alın bir dolap sizde rahat edin.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir