.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Soylu Avm Çocuk Halı Modelleri ve Fiyatları

Kar Kraliçesi Çocuk Odası Halısı

Soylu Avm Çocuk Halı Modelleri ve Fiyatları konusunda çok zor bulabileceğiniz hem lisanslı hem de kaliteli ürünlerden oluşan geniş bir koleksiyona sahip olmakla birlikte Soylu Avm Halı Fiyatları elden taksit seçeneği ile satılıyor olmalarına rağmen gayet uygun rakamlara müşteriye sunulmaktadır.



Soylu Avm Çocuk Odası Halı Kampanyası kapsamında satılmakta olan çocuk odası halısı çeşitleri şöyledir ;

  • Arabalar Çocuk Odası Halısı

Arabalar Çocuk Odası Halısı

Üzerinde şimşek Mc quenn resmi olan 120*180 cm ölçülerinde gayet ideal bir ürün olan kalitesi ve görselliği tartışılmaz Arabalar çocuk odası halısı herkesin beğenebileceği bir üründür.

  • Star Wars Çocuk Odası Halısı

Star Wars Çocuk Odası Halısı

80*140 ve 120*180 cm olmak üzere iki farklı ölçüde satılmakta olan üzerinde Star Wars kahramanlarının resmi bulunan ve hayranlarının beğenecek olduğu bir modeldir.

  • Mickey Çocuk Odası Halısı

Mickey Çocuk Odası Halısı

Büyük küçük herkesin hayranı olduğu Mickey ve Minnie resimlerinin olduğu çok güzel bir model olan kız erkek farketmeksizin kullanılabilecek gayet şahane bir tasarımdır.

  • Kar Kraliçesi Çocuk Odası Halısı

Kar Kraliçesi Çocuk Odası Halısı

Frozen yani Kar Kraliçesi animasyon filminin kahramanlarının resimlerinin basılı olduğu özellikle kız çocuklarının beğendiği bir karakter halısıdır.

Çocuğunuz için onun beğendiği çizgi film karakterlerinin resimlerinin olduğu bir halı almak düşüncesindeyseniz lisanslı olan Soylu Avm Halı Modelleri ve Fiyatlarını incelemenizi öneririz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir