.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Ender Mağazası Elden Taksitli Alışveriş Nasıl Yapılır

Ender Mağazası Taksitli Alışveriş

Ender Mağazası Elden Taksitli Alışveriş Nasıl Yapılır diye merak edenlere itafen yazılmış olan konumuzu başından sonuna kadar okuduğunuzda konu hakkında detaylı bir bilginiz olacak Ender Mağazası Taksitli Alışveriş Şartlarını uygulamanızda yardımcı olacaktır.



Ender Mağazasından Taksitli Alışveriş yapmak için gerekli belgelerle başlamak gerekirse 2 seçeneğiniz var kimlik kartınız + maaş bordronuz yada kimlik kartınız + Ssk sicil numaranız gereklidir burdan anlayacağınız üzere sigortalı bir işiniz yoksa alışveriş yapma şansınız yoktur.

Ender Mağazası Üyelik Açmak için yukarıda yazılı olan belgelerle mağazaya gelerek alışveriş yapma isteğinizi bildirerek başvuru yapıyorsunuz onlar sistemden sizin alışveriş için uygun olup olmadığınızı kontrol ediyorlar ve eğer uygunsanız kimlik fotokopiniz ile üyeliğinizi açıyorlar.

Ender Mağazası Taksitli Alışveriş Limitiniz ilk alışverişinizde 400 lira olarak belirlenmekte daha sonra yaptığınız alışverişlerinizin ödemesini gerçekleştirdiğinizde limit devamlı artmaktadır.

Ender Mağazası Senetle Alışveriş Şartları hakkında kafanıza takılan genel veya kişisel sorularınızı yorum bölümünden iletebilirsiniz en kısa sürede sorunuza cevap verilecektir.

7 Comments

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir