.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Hys Avm Mutfak Düğün Çeyiz Seti Korkmaz

Hys Avm Düğün Seti

Hys Avm Mutfak Çeyiz Seti almak için tercih edilebilecek firmalar arasında hem en kaliteli ürünler , hem en uygun fiyatları hem de elden taksit seçeneği ile 24 aya varan vade imkanları ile en iyi mutfak çeyiz seti tavsiyesi alan firmalardan bir tanesidir ayrıca Hys Avm Düğün Paketi Fiyatlarında uygulanan yaz indirimleri hala daha devam etmekte bu sebeple evlenenlere ve evini yenileyenlere mağazalara gitmelerini öneriyoruz.



Hys Avm Korkmaz Çeyiz Seti fiyatının yanı sıra kalitesi ile de şuan piyasada satılmakta olan ürün grupları arasında yerli olarak en iyi olup dünyaca ünlü markalarla yarışacak kapasitede bir pakettir. Size mutfakta kullanacağınız her türlü ürünü sunan bu Hys Avm Çeyiz Seti Kampanyası dahilinde olan ürünler arasında tam takım 12 kişilik yemek takımı , 6 kişilik kahvaltı takımı , tencere seti , tava seti , çaydanlık , düdüklü tencere ve çatak bıçak kaşık setinin yanı sıra hediye olarak Korkmaz kahvekolik kahve makinesi verilmektedir.

Hys Mağazaları Çeyiz Seti Fiyatlarındaki indirimler ile 6.716 lira yerine 5.706 liraya satılmakta olan bu mutfak seti size tavsiye edebileceğimiz en kaliteli modellerden bir tanesidir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir