.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Esme Avm Nova Koltuk Takımı

Esme Avm Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları karşılaştırıldığında hem kalitesi ile ön plana çıkan hem de güzel görünümü ile gönüllerde taht kuran Nova adını verdikleri bu model oldukça geniş bir oturma alanına sahip üst düzey bir üründür ayrıca şuan elden taksitli Esme Avm Koltuk Takımı Fiyatları 2021m2022 indirimleri ile olması gerekenden uyguna satılmaktadır bu sebeple sizlere önerimizdir.

Esme Avm Koltuk Takımı Modelleri Fiyatları
Esme Avm Nova Koltuk Takımı

Farklı renk seçenekleri ile sahip olabileceğiniz Nova isimli bu model Esme Avm Koltuk Takımları 2021 2022 sezon ürünleri arasında en beğenilen tasarımlardan bir tanesidir. Uzun ayaklar üstünde duran , altında geniş depolama alanı bulunan bazaya sahip olan ayrıca istediğiniz zaman çift kişilik yatak olarak kullanabileceğiniz 2 tane üçlü koltuk ve 2 tane de tekli koltuktan oluşan güzel bir koleksiyondur.

Esme Avm Koltuk Takımı Kampanyası hala daha devam ederken şuan mağazalarda 6.915 liraya satılmakta olan bu model sizlere önerebileceğimiz çok sayıda özelliğe sahip olduğundan kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir