.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Ev Shop İnox Aspiratör

Ev Shop Aspiratör Modelleri fiyat olarak bir çok firma ile eş değer rakamlardan oluşuyor olsa da bu firmanın sunduğu elden 24 aya varan vade seçenekleri sayesinde olması gerekenden daha fazla kişi tarafından tercih edilmekte olup İtimat markasını taşımakta olan sizlere resmini ve bilgilerini paylaştığımız aşağıdaki ürün güçlü ve kullanışlı bir ürün arayanların tercih etmesi gereken bir üründür ayrıca bu ürün şuan mağazalarda Ev Shop Aspiratör Fiyatları 2022 indirimleri ile satılmaktadır.

Ev Shop Aspiratör Modelleri Fiyatları
Ev Shop İnox Aspiratör

Siyah , beyaz ve inox renk seçenekleri ile satın alabileceğiniz bu ürün modern tasarımı sayesinde çok fazla yer kaplamayan lakin güçlü çekim gücü sayesinde işin boyut olmadığını gösteren kaliteli bir üründür. 3 farklı devirde çalışma özelliğine sahip olan aspiratör çift motorlu sürgülü tasarıma sahip olup içerisinde çift alüminyum filtre bulunmaktadır.

Ev Shop Elden Taksitle Aspiratör Kampanyası dahilinde şuan mağazalarda sizlere 717 lira yerine 627 liraya hem de elden 12 aya varan vade seçenekleri ile satılmaktadır bu sebeple yüksek çekim gücüne sahip çift filtreli çift motorlu bir ürün almak isterseniz İtimat marka bu ürün size önerimizdir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir