.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Aksu Çarşı Antik Gardırop

Aksu Çarşı Gardırop modelleri fiyatları özellikle farklı ürünler arayanların ve elden taksitle çok cazip tekliflerle alışveriş yapmak isteyenlerin takip ettiği ürünler arasında yer almaktadır bu ürünler özellik ve kalite olarak karşılaştırıldığında aşağıda resmini de paylaştığımız Antik isimli bu ürün diğerlerinden bir adım daha önde yer almaktadır hem de bu ürün şuan itibariyle Aksu Çarşı Gardırop Fiyatları 2022 yılı sezon sonu indirimleri ile müşterilerini beklemektedir.

Aksu Çarşı Gardırop Modelleri Fiyatları
Aksu Çarşı Antik Gardırop

Ceviz renginin hakimiyetini sürdüğü modellerden bir tanesi olan Antik isimli bu ürün antik ceviz rengiyle harika bir görünüme sahiptir. Bir tarafı tam boy aynalı kapaklı bölüm diğer kısmı ise süslemeli olmak üzere 2 sürgülü kapaklı olan bu model sizin de ilginizi çekecektir.

Aksu Çarşı elden taksitle Gardırop Kampanyası 2022 yılının son aylarında fiyatlarda uygulanan ciddi indirimlere ek olarak fazladan taksit seçenekleri ile de müşterileri etkilemektedir eğer sizin de bir tavsiyeye ihtiyacınız varsa Antik dolap sizin için doğru seçim olabilir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir