.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Brita Su Arıtıcı Sürahi

[envira-gallery id=”434″]

Su arıtma cihazı denildiğinde aklınıza gelen büyük , hantal görünümlü cihazları hafızanızdan silin ve mükemmel bir icat olan Yön Avm Brita Su Arıtıcı Sürahi ile tanışmak için en yakınınızdaki Yön avm mağazasına giderek içinde su arıtma filtresi bulunan zarif görünümlü su arıtma sürahisini yakından tanıyın.



Yön Avm Brita Su Arıtıcı Sürahisi mavi ve beyaz renklerinde tasarlanmış olup dışardan ilk bakıldığında normal bir su sürahisinden hiç bir farkı olmayan lakin içinde bulunan filtreleme sistemi sayesinde kötü kokan çeşme sularını kısa sürede marketten aldığınız sudan daha temiz hale getirmektedir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir olan su arıtma cihazlı sürahinin üstünde filtre değişim zamanını gösteren bir ışıkta bulunmaktadır.

Çeşme suyu içmeyi sevmiyorsanız , çeşmenizde arıtılmamış tesisat suyu geliyorsa ve hazır su almaya gücünüz yetmiyorsa su arıtma konusunda gayet başarılı olan bir su arıtma cihazlı sürahi olan Yön Avm Brita Su Arıtıcı Sürahi kampanya kapsamında çok uygun fiyatlara sizi arıtılmış su içmeniz için mağazalarda bekliyor.

Yön Avm Su Arıtma Cihazı Fiyatları ;

Peşin : 100,00₺

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir