.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Yön Avm Puflu L Köşe Koltuk Takımı

Yön Avm L Köşe Koltuk Takımı

Genelde oturma odalarında televizyonun karşısında yer verilen puf ve L köşe koltuk takımları günümüzde 2 evden birinde kullanılmaktadır eğer ki sizde bir köşe takımı almak istiyorsanız Yön Avm mağazalarında satılmakta olan koltuk takımları arasında küçük ama etkili bir tarza sahip Yön Avm Puflu L Köşe Koltuk Takımının çok kaliteli ama ucuz bir model olduğunu gördüğünüzde yada aldığınızda anlayacaksınız.



Tamamen alan müşterinin konforuna pozitif bir etki yapması için tasarlanmış olan Yön Avm Puflu L Köşe Koltuk Takımı kullanıldığı her yerde kendini kanıtlayabilecek üst düzey bir üründür. Yön Avm köşe takımında geniş ve kısa ayakların üzerinde gürgen ağacından iskelet , yarı ortopedik sünger , dikiş izleri ile süslenmiş silinebilir ipeksi kumaş ve beyaz üzeri renkli desenleri olan çok sayıda yastık bulunmakta ayrıca takımla birlikte satılan üzeri yastıkların deseninden büyük bir puf bulunmaktadır.

Konforlu bir şekilde televizyon izleyebilmek , yatıp uzanmak yada sadece dinlenmek için kullanacağınız L koltuk ve ona eşlik eden büyük sandıklı puftan oluşan Yön Avm Puflu L Köşe Koltuk Takımı kampanyalı fiyatı ile size tavsiyemizdir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir