.site-title a, .site-description { color: #2a2a2a; }
Avm ModelleriAvm Alışveriş Merkezleri Modelleri Fiyatları

Ev Shop Samsung Robot Süpürge

Ev Shop Robot Süpürge Modelleri ve Fiyatları konusunda çok fazla seçeneğe sahip olan elden taksitle alışveriş yapabileceğiniz firmalar arasında yer almaktadır ucuzdan pahalıya bir çok seçenek ile müşterilerin isteklerine karşılık verebilen bir firma olmanın gururunu taşımaktadır bu kapsamda eğer kaliteli markalardan ve alışılmıştan vaz geçmek istemiyorsanız Samsung marka bu ürün sizin için doğru bir karar olacaktır hem de şuan mağazalarda ciddi indirimli Ev Shop Robot Süpürge Fiyatları 2022 yılında da sizleri beklemektedir.

Ev Shop Robot Süpürge Modelleri Fiyatları
Ev Shop Samsung Robot Süpürge

Samsung imzasını taşıyan bu ürün 8 farklı programa sahip olan ve 10mm yani 1cm engelleri rahatlıkla aşabilmektedir bu da evde neredeyse hiç bir şeye takılmadan temizlik yapabileceği anlamına gelmektedir. Ev Shop Samsung Robot Süpürge fiyatının hakkını veren Ayrıca akıllı telefonlar ile kontrol edilebilme özelliği bulunan bu ürün 0,2 litre su haznesine ve 0,2 litre toz haznesine sahiptir.

Ev Shop Elden Taksitle Robot Süpürge Kampanyası kapsamında şuan mağazalarda satışta olan ürün 3.499 liraya satılmakta olup bu duruma ek olarak 12 aya varan vade seçenekleri ile sizleri beklemektedir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir